04 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Важен ден ни очаква, днес и утре сме под въздействието на напрегнат аспект между Марс и Плутон.

Този аспект ще предизвика кардинални реформи както в личните отношения, така и в работата и бизнеса.

Засилва се борбата за власт и конкуренцията става нелоялна.

Засилва се незаконната и криминална дейност. До сряда включително трябва да се прибягва само до дипломатически методи и способи, за да не си навредите.

Днес Луната е във Водолей и  е в напрегнат аспект със Слънцето. В такива дни трябва да се подхожда деликатно с представителите на противоположния пол.

Непременно наблюдавайте събитията и знаците на съдбата в ранните сутрешни часове. Особено важни ще са вашите действия, решения и дори мисли и намерения, защото ще ви покажат тенденциите за следващите две седмици.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!