04 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен ден, в който може да започнете да приключвате със започнатите проекти и ангажименти от изминалия лунен месец. На 7 ноември, в сряда, очакваме новолуние в Скорпион. Постарайте се до тогава да сте завършили  каквото можете. Новолунието в Скорпион винаги е много силно и ни позволява да се отървем от нещата, които трябва и искаме много по-бързо и безкомпромисно. Използвайте тези дни до 7-ми ноември до 18 ч. да се разделите със застояла работа и ангажименти, стари и ненужни вещи и навици.

Обърнете внимание, че от  9.27 ч. – 11.02 ч. Луната е без курс, това е добър период да приключите с нещо, което не искате повече в живота си.

Наблюдавайте събитията от 11-13 ч., ще има важни ориентири за събитията през следващата седмица.

Вечерта след 19 ч. може да усетите умора, отегчение или чувство на самота. Добрата новина е, че това състояние бързо ще премине.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  09:27-11:02 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!