04 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Най-важният аспект за деня е между Венера и Уран. Позитивен, вдъхновяващ, носещ приятни сюрпризи в любовта, връзките, партньорствата. Носещ вдъхновение и възможност за изява на творческото поприще.

Той ще успее да неутрализира донякъде интензивната енергия и напреженията, които Луната в Скорпион традиционно активира.
Денят е силен, ползотворен и постигнатите днес резултати ще бъдат от полза продължително време напред.

Взаимоотношенията ще бъдат водещата тема не само днес, но и утре. Внезапно възникналите запознанства бързо може да прераснат в продължителни връзки и приятелства. Очаквайте полезна помощ от своите приятели. Дори странна и необичайна идея, провокативно предложение, може да се окаже много градивно и спасително.

Днес Марс преминава в Близнаци до 23 април. Това ще е много значим период на първо място за всички под зодия Близнаци. За всички останали също ще бъде интересен и динамичен период, когато ще се активизират срещи, контакти и кратки пътувания. Ще се полагат повече усилия и ще се постигат добри резултати в обучението и в търсенето на информация.

Обърнете внимание, че след 18.10 ч. до края на деня Луната е без курс, не вършете нищо важно тогава и не си насрочвайте срещи, особено ако още не са укрепнали отношенията.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.10 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв