04 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 6.26 ч. сутринта Луната преминава в чувствителният и семеен знак Рак, обостря се интуицията, ставаме по-възприемчиви.

В следващите два дни и половина вниманието ще ни е насочено към дома, децата, семейството, родителите.

Денят е продуктивен, аспектите за деня са хармонични. Особено ефективни ще са часовете от 10-16 ч., когато ще има повече сили и ентусиазъм.

Наблюдавайте часовете от 14.30 до 16.30 ч., защото ще са показателни за събитията през следващите две седмици.

В 13.02 ч. Меркурий движейки се ретроградно, т.е. назад, навлиза от Риби във Водолей до 16 март. Това е много важна информация, вземете я предвид, защото предвещава смяна на тенденциите. Всички решения, преценки, договори и обещания до този момент подлежат на пълна промяна, отмяна и корекция. Ако искате да не „пострадате“ от ефекта на ретроградния Меркурий, постарайте се да не предприемате важни стъпки в периода от 4 до 16 март включително. След 16 март вече може да предприемате действия, като за сключване на сделки и за преговори, най-удачни ще са дните след новолунието в Овен, което ще е на 24 март.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.21 ч. – 06.26 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел