04 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е във Водолей, но от днес започват да се разрешават въпросите поставени от напрегнатите вчерашни аспекти.

Част от мрачните и тревожни настроения от вчера и днес все още ще са валидни, но бързо ще се намира алтернатива и възможност за преодоляването им.

Ще се налага да си налагаме сами на себе си дисциплина и самоограничение, но то ще бъде в името на бъдещи проекти.

Ако и днес все още не се отварят някои врати и не получавате правилните отговори, проявете още малко търпение – това всъщност е и ключовата дума за деня.

След 17.30 ч. до 21 ч. може да се натъкнете на личните си вътрешни противоречия и недоволства. Може да настъпи неудовлетвореност, склонност да се фокусирате в дребнави неща, настроението ще е променливо.

Вечерта ще са трудни отношенията с жените, те ще са капризни и непостоянни. Може да възникнат разногласия между майки и дъщери.

Рано сутринта в 5.50 ч. Меркурий преминава от Телец в Близнаци до 11 юли. В този знак ще се задържи много дълго, защото имаме ретроградно движение на Меркурий от 30 май до 24 юни. В този период ще се задвижват се преговори, контакти, много по-бързо ще се обучаваме и ще оформяме документи, особено ако трябва да се ходи по институции. Ще се активизират пътуванията.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел