04 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта Венера и Нептун са в напрегнат аспект, който ще даде отражение на отношенията и любовта през целия ден. Неувереност и свръх емоционалност може сериозно да ви попречат. Нараства чувството за непълноценност, както и обидчивостта. И всички тези ефекти ще се проявят не само в любовните, но и дори в деловите и служебни отношения.

До 10.11 ч. времето е неефективно, да се внимава, защото разсеяността ще е голяма.

След този час Луната вече навлиза във Везни и още повече ще ни фокусира на тема общуване.

Най-добрите часове за концентрирана работа са от 10.11 ч. до 16 ч.

Обърнете внимание какви решения взимате в обедните часове, особено от 12.30 ч. до 14 ч., не избягвайте трудностите, разрешавайте ги на момента.

Още от днес ще забележите огромно оживление и ускорение на информационния поток. Общуването ще се активизира, постоянно някой ще пише или звъни. Ще нараства и работоспособността, а  инерцията бързо ще бъде преодоляна. Меркурий се приближава  до Слънцето и ускорява всички тези процеси.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 5.26 ч. – 10.11 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел