04 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец и до 10 ч ще е в напрегнат аспект с Уран. Тези часове ще носят тревоги и лесна раздразнителност.

Днес е  29 лунен ден, утре в 1.47 ч. през нощта на 4-ти срещу 5 май настъпва новолуние в 15 ° Телец.

Не предприемайте нищо ново в този ден, пестете си силите, не ходете на неприятни за вас места, внимателно си подбирайте хората, с които ще общувате, както и дейностите днес. Това, което е много полезно да направите е, спешно да приключите с вече започната работа.

Наблюдавайте какви хора и ситуации привличате днес, много внимавайте, защото се активизират негативни енергии, може да се появят изкушения. Не започвайте нови връзки, приятелства и съдружия в такъв ден, те няма да ви донесат нищо добро.

Непременно намерете време да почистите пространството около вас. Освободете се от всичко ненужно. Вечерта е добре да запалите поне за 2 часа свещ, обходете с нея пространството, което обитавате.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА НА НОВОЛУНИЕ!!!

Започваме от 12.00 ч. на 4 май и продължаваме до 12.00 ч. на 5 май. Т.е. – 12 часа преди точната фаза на новолунието и 12 часа след нея. За по-напредналите в гладуването и диетите– започваме диетата 24 часа преди точната фаза и още толкова след нея. Т.е. – започваме от 6.00 ч. на 4 май и продължаваме до 6.00 ч. на 6 май.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!