04 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес вече отпада бремето на ретроградния Меркурий, приключваме с неговите ограничения и затормозявания в областта на транспорт, търговия, сделки и преговори.

Най-характерното за деня е, че днес Сатурн е стационарен, затова може да ви напомнят за някои задължения и отговорности. Следете за събитията през този ден, те достатъчно ясно ще ви покажат върху какво трябва да поработите по себе си, къде да насочите усилията си.

Рано сутринта може да постъпят приятни предложения, все нещо хубаво ще оцвети деня.

Най-хубавата част от деня е от рано сутринта до 12.30 ч.

След това от 12.30 ч. до 16 ч. много трябва да се внимава да не си развалите настроението за дребни и несъществуващи неща. Не допускайте ниско самочувствие, не се сравнявайте и не се самоунижавайте.  Приемете с достойнство ситуацията. Може да се наложи да изтърпите нечии капризи и лошо настроение. Най-добре е да се тактически да се избегне подобна ситуация.

След 16 ч. до края на вечерта настроението и добрата форма се завръщат и стабилизират.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.