04 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Овен, трябва внимателно да се борави с енергията на този знак днес и особено в събота. Дръжте раздразнението, гнева и яростта под контрол, защото назрява напрегнат аспект на Марс и Плутон, които ще е точен утре вечерта. Особено с импулсивните действия и изказвания да се внимава, защото бързо може ситуацията да излезе от контрол. Не поддавайте на никакви провокации, нито в работата, нито у дома.

Като цяло денят ще е продуктивен, особено ако се избягват нехармонични ситуации и напрегнати разговори. Внимавайте днес, утре и в неделя, защото конфликтното взаимодействие между Марс и Плутон може да доведе до травми и различни технически неизправности.

Още един аспект ще бъде точен утре – между Меркурий и Нептун, той съответно е в силно проявление още от днес. Много внимателно да се подхожда към всякаква информация, не избързвайте с преценките, защото ще са замъглени и неточни, не приемайте нови предложения. Трудно ще се усвоява информация до края на седмицата, затова ако се почувствате „зациклили“, по-добре малко да си отпочинете и да се разнообразите. Сменете временно дейностите.

Венера и Юпитер са в точен хармоничен аспект днес и това ще донесе приятни изненади в любовта и финансите. Вероятни са и благоприятно приключване на юридически въпроси. Той ще спомогне за заздравяване на романтичните връзки и подобряване на отношенията в семейството.

Обърнете внимание на събитията от 16 до 19 ч. ще бъдат много показателни за близкото бъдеще.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв