04 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

С хубави аспекти и енергии започваме новата седмица. Още днес ще може да построите своите планове до края на месеца. Много неща ще ви се изяснят, които са ви държали под напрежение от февруари насам.

Добрата новина е, че днес може да разпалите вътрешната си енергия, да събудите своята решителност и мотивация. Все още сме под въздействието на силния волеви аспект между Марс и Плутон, който сега ще прояви своите по-градивни страни.

Луната е в Дева и допълнително ще допринася със своята прилежност и работоспособност.

Успешната част на деня е от сутринта до 17.30 ч., в този интервал Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който ще стимулира и поддържа този душевен подем и вдъхновение. Ще създаде необходимото настроение и емоционална атмосфера.

След 17.30 ч. до края на вечерта настроението е твърде променливо. Не допускайте да ви развалят настроението от постигнатото през деня с не тактичното си и неуважително поведение.

Обърнете внимание, че днес и утре са и дни с финансова активност, може много полезни дейности да си свършите. Едва на 12 юли ще има отново такъв добър финансов ден. За юли месец звездите се оказаха благосклонни и затова имаме повече такива дни.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.