04 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Напрегнат ден ни очаква, внимателно обмислете какво точно ще правите, не отивайте там, където предварително си знаете, че ще има конфликти.

Рано сутринта, още призори Марс и Уран сключват напрегнат аспект.

Може да се прояви и като травматичност, има опасност от наранявания. Внимателно да се шофира, още по-внимателно да се работи с машини и инструменти, както и с електричество, огън и огнестрелно оръжие. Изобщо не се захващайте с нещо, в което не се чувствате квалифицирани.

През цялата неделя трябва да сте внимателни какво правите, къде се намирате и какво казвате.

Рано сутринта настроението няма да е устойчиво и обидчивостта ще е голяма. Обърнете внимание, че това, което евентуално ще ви засегне, са всъщност нещата, които не харесвате у себе си. Лесно може да уловите това, което може да коригирате вие самите в своя си характер. Околните изобщо няма да са причината за дискомфорта ви, те само отразяват нашите вътрешни несъвършенства.

Спад на силите може да се усети в часовете от 14 до 17 ч.

Сприхавост и избухливост, особено на семейна тематика, може да възникне във вечерните часове от 17 до 21 ч. Тук най-добрата политика ще бъде да се говори на неутрални теми, без обсъждане на взаимоотношения.

И накрая да кажем и нещо хубаво за този ден: Наблюдавайте своите мисли, чувства и настроения в часовете от 18.30 ч. до 20.30 ч., както и събитията и постъпилата информация.

За мнозина тогава ще постъпи важна информация във връзка с любовта и бъдещи взаимоотношения. Може да ви хрумнат и интересни творчески идеи. Всичко това ще се разгърне в следващите две седмици.

За понеделник се настройте за един по-спокоен и хармоничен ден. Може да си направите планове, денят ще е ефективен. Едва след 20 ч. времето ще бъде неефективно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел