04 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни продуктивен ден с Луна в Лъв. Първата половина на деня е по-напрегната, а към обяд от 11-15 ч. дори конфликтна. Тук се наслагват няколко фактора: Уран, който е акцентиран след обръщането му в директна посока, отшумяващопо пълнолуние и напрегнатия аспект на Марс с Луната за деня.

Възможно е семейни проблеми и недоразумения възникнали около пълнолунието в Рак, което беше на 2-ри да се активират отново. Използвайте възможността спокойно да се аргументирате, не бъдете прекалено осъждащи и резки. Възможно е да става въпрос за дребни недоразумения. Уточнете това и не задълбочавайте. Честолюбието ще е силно засегнато, опитайте се да укротите ЕГО-то.

След 15 ч. до края на деня се успокояват енергиите, завръща се хармонията в общуването, събития ще се развиват по-миролюбиво и бързо.

Не забравяме, че сме още под благотворното въздействие на Венера и Нептун, време за романтични увлечения, активен творчески период. Но, все пак бъдете осъзнати, защото може и да преувеличите случващото се, особено в сферата на любовно-романтичната тематика. Фантазията ви може да доукраси случващото се и на финала да установите, че реалността е съвсем различна.

За утре правете планове за след 10.13 ч.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!