04 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и утре Луната ще е в Скорпион, подгответе се в тези два дни да се занимавате със спешни, трудни и належащи задачи, които не търпят повече отлагане.

Всички тлеещи финансови въпроси сега ще излязат на повърхността.

В този четвъртък е с напрегнати аспекти от рано сутринта до обяд има повишено ниво на конфликтност.

В обедните часове от 11.30 до 14 ч. може да се изпадне в прекомерен оптимизъм, който да приспи правилната ви преценка. С финансите също трябва да се внимава, защото може да се появи склонност към неразумно разточителство.

След 15 ч. до 19 ч. отново се включва напрегната и конфликтна вълна, която ще създаде силно нервно напрежение и дразнимост. Не смесвайте раздразнението от работата със семейните отношения.

Формулата за справяне с днешният ден е да не се влиза в конфликти и незабавно да се реагира на всички спешни и неразрешени казуси, за да не се разрастват повече.

За петък си отбележете, че има голям интервал на неефективност от 11.20 ч. до 19.20 ч., когато не трябва да се предприемат важни действия.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел