04 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Успешен ден ни очаква, аспектите са благоприятни, настроението ще се подобрява.

Днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект цял ден, което ще даде засилване на имунитета, бързо оздравяване и възстановяване.

Комуникацията ще носи повече удовлетворение и яснота, самочувствието нараства и преценките ще са верни.

Още един хубав точен аспект имаме за деня, той е между Венера и Сатурн, който ще подпомогне създаването на здрави, стабилни, реалистични връзки. Има възможност за възникване на отношения между хора с голяма разлика във възрастта.

С преминаването на Меркурий в Риби от вчера ще започнем да обръщаме по-голямо внимание на своите емоции. Днес е точно такъв ден, в който ще се правят спонтанни анализи на отношенията, приятелските и бизнес отношения. След като станете наясно с емоционалния фон, ще се премине вече към по сериозни отношения, някои илюзии ще са надживени, ще остане само най-ценното и стабилното.

Напомняне: На 5 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 6 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  6 февруари, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   6 февруари  и ще излезете от поста на  7 февруари  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв