04 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Сутринта в 9.34 ч. настъпва слънчево затъмнение в 12 22 в Стрелец, а в 9.45 ч. е самото новолуние в същите градуси на този знак.

Това затъмнение не е чак толкова агресивно и напрегнато за наша голяма радост, защото се намира по-далеч от кармичната ос на Северния и южния лунен възел.

Както и друг път сме споменавали, всичко зависи от личната астрологична карта на всеки човек, за някои това ще е напълно обикновен ден, без дори и да подозират, че има затъмнение.

За други, на които личната им карта е сериозно активирана от затъмнението, ще се сформират важни събития, които ще са валидни поне за 9 или 18 години напред.

Може дори да сте забелязали, че доста важни събития са станали точно една седмица или 10-ти дни преди самото затъмнение.

Темите, които ще активира това новолуние и слънчево затъмнение са доста разнообразни:

  • Ще се създаде възможност да погледнете на живота и произтичащите събития от по-широка перспектива, ще се настроите философски, ще има порив за нови знания, повишаване на квалификацията, за възвръщане на стари знания и умения, за възстановяване на предишни интереси, обучения, образование. Всичко това ще бъде много вдъхновяващо и обновяващо, ще ви позволи да се оттласнете от дребнавите и ежедневни, бързо преходни ситуации, които са ви пречили до момента да погледнете глобално на нещата.
  • Има тенденции да се създадат нови възможности за обучение, бизнес или живот в чужбина. Да се активизират някои задгранични връзки и партньорства.
  • Това, за което трябва да внимавате и да се предпазвате е, да избягвате прекаления оптимизъм. Постарайте се да бъдете реалисти, напредвайте, но с по-бавни и обмислени крачки. Има опасност прекалено много да се разпилеете, да се захванете с неща, които не са ви съвсем по силите в настоящия момент.

ЛУННА ДИЕТА ПО НОВОЛУНИЕ!

Време е да се помисли и за здравето. Ако днес от сутринта започнете лунната диета, ще се освободите от много токсини и ще може да свалите поне един излишен килограм или задържана вода в организма. Сега тялото се пречиства леко и спонтанно. Продължете с диетата поне до края на деня. Който има опит в гладуването може да бъде само на течности. За всички останали, премахнете тежките и трудно смилаеми храни и непременно премахнете всички храни от животински произход.

Повече за лунната диета прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел