04 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 12.30 ч. ще бъде динамично и напрегнато. Ще се налага да се вършат такива неща, които ще изискват повече концентрация и поемане на отговорност. Дори някои от замислените дейности, може временно да се забавят и да се отложат.

Недейте да противоречите открито на началници и на по-възрастни хора, това ще ви изнерви и изтощи. Вслушайте се в техните съвети, може да стигнете до важни изводи.

Обърнете внимание, че днес имаме известен интервал на Луна без курс, когато нещата няма да се получават така, както бихме искали. От 12.30 ч. до 14.54 ч. сме в период на ниска ефективност, отложете важните задачи за малко по-късно и много бъдете концентрирани в това, което правите.

Отсега си отбележете, че на Никулден, в неделя на 6 декември цял ден Луната ще бъде без курс. Затова преценете как по-пълноценно да преживеете този ден. Вероятно някои от уговорките и очакванията няма да се сбъднат.

След 15 ч. Луната навлиза в Лъв и активността бързо нараства. Веднага ще забележите смяната на енергетиката на деня, както и на самите важни текущи теми.

До края на деня времето е хармонично и ефективно, ще може да си свършите всичко, което до момента се е отложило.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 12.30 ч. – 14.54 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв