04 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава благоприятното влияние на всички аспекти от вчера. Използвайте максимално хубавата инерция от вчера и не отлагайте срещи и разговори, търсете информация, проявете активност.

Колкото повече проявявате инициатива, толкова по-бързо ще се задвижват събитията във ваша полза.

Целият ден е подходящ за действие, едва от 16-18.30 ч. ще трябва да се внимава в преценките, защото може да попаднете в илюзорни или двойствени ситуации.

Много важни интуитивни прозрения за партньорски връзки и лични отношения ще имате рано сутринта от 6 до 9 ч. Не пренебрегвайте нито една подробност, която ви дава информация в каква ситуация сте попаднали и с какви хора трябва да общувате. Дори и най-малкото съмнение в тяхната искреност вече е важен сигнал.

За утре не правете много амбициозни планове, защото почти цял ден Луната ще бъде без курс и няма да има никаква ефективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв