04 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Активните и продуктивни часове за този ден са до 9.20 ч и след 14.48 ч.

Интервалът между тези споменати часове е неефективен, непродуктивен, изпълнен с множество дребни, дразнещи и ненужни дейности и събития, които никога не довеждат до положителен резултат.

След 15 ч. Луната навлиза в любимия ни знак Скорпион, който ни мобилизира и ни кара да поемем отговорност за своите действия. Добрата новина е, че до края на деня аспектите са благоприятни и има възможност да се изпълнят задачите за деня.

Скорпионът е знак на контрастите и кризисите, не всички го харесват, защото в тези дни  се вижда реалната действителност. Излизат всички спешни задачи, занемарени задължения и отговорности на повърхността. Вследствие на тези прозрения се придобива сила и решителност за действие.

Това е и тенденцията до събота вечерта, да разрешите външни и вътрешни конфликти и да престанете със самозаблудите.

Сутринта в 9.59 ч. Меркурий се премества в Дева до 26 август. Това е чудесно време за учебна и интелектуална работа, за търговия и пътуване, защото планетата е много силна в този знак. Мисълта става ясна, практична и рационална, всички знания и умения натрупани до момента могат успешно да се изявят на повърхността.

ЛУНА БЕЗ КУРС09.20 ч. – 14.48 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.