04 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


С пълна сила продължава напрегната обстановка предизвикана от пълнолунието и напрегнатите аспекти.

Днес се прибавят и още негативни аспекти, които още повече засилват описаните тенденции в отминалите два дни.

Меркурий е в опозиция на Сатурн, което ще доведе до осъждане, неразбирателство, разнопосочни мнения и липса на хармония в общуването. Ако предприемате пътуване в такъв ден може да се натъкнете на някакви трудности и ограничения. Предварително се подгответе с търпение, достатъчно пари, гориво, пазете си багажа и документите.

Марс и Юпитер също са в напрегнат аспект, който ще донесе напрежение, неудовлетворение от постигнатото, критично отношение. Внимавайте да не отправяте прекалено големи и неизпълними изисквания към партньори и съмишленици. Това много бързо може да доведе до нарастване на напрежението и до големи раздори.

Завишените изисквания, необоснованите претенции и несъстоятелни очаквания, както и силното преувеличение в една или друга посока, много бързо ще доведат до непреодолими конфликти.

 Не влизайте в спекулативни сделки и преговори, това до нищо добро няма да доведе.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел