04 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 16.30 ч. Луната ще е без курс. Тя ще се намира все още в Дева и вероятно ще се наложи нещо по дома да довършвате, което сте започнали вчера.

Намерете време за почивка, на Луна без курс е много полезно да се уединени, да си направите анализ, да се занимавате с любими неща.

След 16.31 ч. Луната вече навлиза във Везни и активира планетата Венера, която управлява този знак. Това е планетата на любовта, емоциите и партньорствата.

През следващите 2 дена и половина ще се появят нови възможности и нови предпочитания в приятелските връзки и партньорствата.

За утре може да си направите планове, звездите ще са благосклонни, ще ни очаква ползотворен ден.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  07.28 ч. – 16.31 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв