04 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Започваме новата седмица с благоприятна финансова активност. Денят е доста интензивен, аспектите ще подпомагат всички, които имат много работа и искат непременно да я свършат.

От днес започва да се сформира съвпад на Марс и Сатурн, който ще бъде точен утре. В тези два дни работата ще бъде много, а отговорностите големи. В това число, ще се появи и такъв вид работа свързана с големи физически натоварвания.

Може да се появят и допълнителни ангажименти и задължения, които не са били предвидени до момента.

Добрата новина е, че днес и утре волята ще бъде почти желязна, а концентрацията силна. Възползвайте се максимално, за да можете да се придвижите напред в своите планове и амбиции.

Важен съвет за  тези, които спортуват интензивно: внимавайте с тренировките, не се натоварвайте прекалено, защото има опасност от травми.

Най-напрегнати ще са часовете от  13 до 16 ч., но същевременно ще са и продуктивни. Все пак внимавайте да не си изпуснете нервите, има опасност от конфликти в този интервал.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.