04 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Първата половина на деня е по-позитивна и спокойна. До 12 ч. е удачно време да се разходите и да получите позитивна енергия или да подредите своите документи, обучителни материали или книги. Докато си подреждате книгите, лекциите и работните материали, може да получите силен импулс нещо да отворите, да прочетете или дори да напишете, което много бързо ще ви влезе в употреба.

След 12 ч. Слънцето и Луната вече влизат в напрегнат аспект. Настроението може да се развали и от най-малки неудачи. Активизират се вътрешни противоречия и чувство на неудовлетвореност. Избягвайте да се натоварвате, защото и здравословно може да не се почувствате достатъчно добре. Вялост, отпадналост и трудна комуникация с противоположния пол са може да ви споходят доста бързо.

След 16 ч. до 20 ч. да се внимава в общуването, особено с жени. Може да се прояви неуважително отношение, необоснована смяна на настроенията.

Рано сутринта в 6.42 ч. Меркурий преминава от Риби в Овен до 19 април. Най-сетне се измъкваме от неопределените настроения и колебливи мисли, решенията ще се взимат бързо, обучението ще се отдава по-лесно. Речта става остроумна и пламенна. Моментално ще се преработва информацията и веднага ще възниква правилната мисъл и точните думи.

За понеделник не предвиждайте важни срещи и задачи, защото почти цял ден от 10 до 16 ч. Луната ще е без курс и ефективността ще е минимална.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел