04 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Лъв, но няма вече мажорни аспекти с останалите планети. Това специфично състояние в астрологията се нарича лунна пауза или познатата ви вече Луна без курс.

В такъв ден не трябва да се правят планове и да се предприемат нови неща. Не провеждайте важни разговори. Не взимайте никакви решения и не се доверявайте на постъпилата информация.

Днес Меркурий и Нептун са в точен съвпад в 20° на Риби. Това е слаб знак за Меркурий и тук той много се тревожи, страхува, преживява. Внимавайте днес и утре какво консумирате, особено при приема на лекарства и алкохол. Има опасност от отравяне и интокикация.

Този аспект  ще ни задържи  в темата за медицината, изцяло ще сме погълнати по въпросите за вируси, дезинфекции и лечения. Днес, както и в следващите 3 дни, докато е в действие този аспект, трябва да се проявява особено внимание към предпазните средства. Ограничете контактите, не подценявайте ситуацията по здраве. Това силно ще натовари психиката, затова съзнателно трябва да се търсят други теми и занимания, които да донесат поне малко радост и облекчение. Това, в което са напълно единодушни всички лекари и учени е, че психиката е в пряка връзка с имунитета. Лошите мисли, водят до лош имунитет.

Добре да се включи и другото изражение на този аспект между Меркурий и Нептун, което  засилва се въображението, поетичността, интуицията, телепатията. Чудесно време за прилагане на различни лечебни и медитативни практики, за творческа работа, общуване с изкуството във всички негови проявления. Гледане на филми, четене на психологическа, медицинска и духовна литература – всичко това е по темата на Меркурий и Нептун.

Още един точен аспект има днес в 20.10 ч. – Венера е в хармоничен аспект със Сатурн. Той ще способства за укрепване на отношенията и партньорствата. Както и към по-внимателно отношение към финансовите средства.

Напомняне: На 4 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 5 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 5 април, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на    5 април   и ще излезете от поста на  6 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв