04 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


С навлизането на Луната в Стрелец, започва ефективната част на деня, който ще е напрегнат и конфликтен. В 10.08 ч Меркурий и Марс сключват точен нехармоничен аспект, който ще подсили още повече и ефектите от ретроградната фаза на Меркурий.
Избягайте днес и утре да водите разговори, преговори, не подписвайте документи, не насрочвайте големи и важни сделки.
Днес и утре, когато очакваме Меркурий да сключи напрегнат аспект и със Сатурн ще трябва да пренасочите повечето си делови ангажименти, за да избегнете усложнения и конфликти.
Най-хубави от астрологична гледна точка ще са събота и неделя на 7 и 8 април, точно по празниците.
Каквото можете насрочете за тогава, поне важните разговори с близки и роднини. Деловите срещи, както и спешното оформяне на документи планирайте за 12 и 13 април, напомням само ако е много  спешно и не можете да изчакате за след 15 април, когато Меркурий ще е и директен и тези дейности ще се развиват бързо и спонтанно.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-09:56 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!