04 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец, днес и утре ще се радваме по по-спокойни и хармонични дни. Ориентирани повече към семейството, към домашния уют и сигурност. Денят е ефективен, хармоничен и много знаков.

От рано сутринта бъдете готови за поредната вълна от знаци и подсказки от съдбата.

Особено наблюдателни бъдете в часовете от 7-10 ч. сутринта. Обърнете внимание на всичко, което мислите, чувствате и чувате в тогава. Защото то ще ви подсказва важни тенденции в близките 7 дни.

Вечерта след 19 ч. може да изпитате известно чувство на дискомфорт, вътрешно напрежение и противоречие. Вероятно някои събития и ситуации са оказали твърде голямо натоварване на психиката ви. Не тълкувайте, не се обяснявайте, не се противопоставяйте. Още утре на обяд ще усетите облекчение.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!