03 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Наближава пълнолуние и лунно затъмнение в Стрелец, което ще бъде в петък.

Винаги преди пълнолуние дните са напрегнати, а когато има и затъмнение, се случват важни събития, които допълнително ни държат в напрежение.

От сутринта има напрегнат аспект, който ще носи безпокойство, възможни са неочаквани избухвания, особено в семейна среда.

В личните отношения, любовните връзки и партньорства ще има доста поводи за напрегнати разговори. Планетите Марс и Венера днес са в нехармоничен аспект.

Някои стари връзки може отново да се рестартират, заради ретроградната Венера, която дава шанс да се върнем назад. Не всички възстановени връзки на ретроградна Венера остават здрави и продължителни. Възможно е това да е само кратко съприкосновение, колкото да се обмени важен кармичен опит, да се довършат дадени житейски уроци и ситуации. Но има и изключения, разбира се, когато връзката успява да се задържи. Всичко зависи от личния хороскоп на партньорите.

Ретроградната Венера  е в съвпад със Слънцето в 20.46 ч. в 14° на Близнаци. Този аспект ще активира любовните взаимоотношения и съответно всички придружаващи ги теми.

Ако е имало проблеми, ще излязат  на повърхността, ще се искат обяснения и обещания. Препоръката е да не се впускате толкова страстно в спорове и разисквания, заради предстоящото затъмнение, което ще засилва краските, а и преценките ще са силно емоционално оцветени. Ще липсва обективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!