03 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Наближава пълнолуние и лунно затъмнение в Стрелец, което ще бъде в петък.

Винаги преди пълнолуние дните са напрегнати, а когато има и затъмнение, се случват важни събития, които допълнително ни държат в напрежение.

От сутринта има напрегнат аспект, който ще носи безпокойство, възможни са неочаквани избухвания, особено в семейна среда.

В личните отношения, любовните връзки и партньорства ще има доста поводи за напрегнати разговори. Планетите Марс и Венера днес са в нехармоничен аспект.

Някои стари връзки може отново да се рестартират, заради ретроградната Венера, която дава шанс да се върнем назад. Не всички възстановени връзки на ретроградна Венера остават здрави и продължителни. Възможно е това да е само кратко съприкосновение, колкото да се обмени важен кармичен опит, да се довършат дадени житейски уроци и ситуации. Но има и изключения, разбира се, когато връзката успява да се задържи. Всичко зависи от личния хороскоп на партньорите.

Ретроградната Венера  е в съвпад със Слънцето в 20.46 ч. в 14° на Близнаци. Този аспект ще активира любовните взаимоотношения и съответно всички придружаващи ги теми.

Ако е имало проблеми, ще излязат  на повърхността, ще се искат обяснения и обещания. Препоръката е да не се впускате толкова страстно в спорове и разисквания, заради предстоящото затъмнение, което ще засилва краските, а и преценките ще са силно емоционално оцветени. Ще липсва обективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв