03 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До обяд нищо ново не започвайте. Имате още малко време да си завършите старите неща, да почистите пространството на работа или у дома и да подредите своите вещи. Винаги ги правете тези неща преди новолуние. Така се отървавате от лошия късмет и се настройвате за нова, качествена енергия, която ще привлечете след новолунието.

Новолунието настъпва на обяд в 13.03 ч. Слънцето и Луната се срещат в 12° 03′ в зодия Близнаци. След този час ще пишем своите желания.

Това новолуние ще събуди нашето желание за обучение, повече контакти и развитие на проектите. Активизират се срещите, контактите и обмяната на информация. Идва време на нови запознанства, приключване на проекти, сделки и договори. През този месец се засилва интелектуалната активност.

Самата точка на новолунието попада в тау-квадратура с Нептун и Юпитер. Възможно е първоначално да не успеете да видите достатъчно обективно ситуацията. Едва след 10 юни, ще се изяснят най-заплетените казуси, а решенията ще са по-адекватни. Ако ви се налага да действате преди това, внимателно си преценете силите. Най-вече проверете дали се движите във вашата посока, дали искате точно това?

Повече за новолуние в Близнаци може да прочетете ТУК

Ако все още не сте наясно как да формулирате правилно своите желания може да прочетете ТУК

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА НА НОВОЛУНИЕ!

Който иска може да започне лунната диета от 6 ч. сутринта на 3 юни до 6 ч. сутринта на 4 юни.

Ако имате опит с диети и гладуване, може да започнете от 13 ч. на 2 юни   до 13 ч. на 4 юни. За диетата: непременно спрете месото и храните с животински произход. Храната да е лека, предимно зеленчуци и плодове.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел