03 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В петък все още Луната е в Стрелец, ще се активизират темите свързани реклама, издателски бизнес,  обучение, образование, пътувания с научна, професионална, бизнес или туристическа цел. Обърнете внимание, че денят е ползотворен само до 16 ч, след това не обсъждайте важни неща и не бързайте с решенията.

Мнозина ще започнат да се замислят за своите отпуски, пътувания, билети и резервации. Сега тези дейности са все още почти замразени или проблемни, бъдете предпазливи и не е избързвайте, защото Меркурий до 12 юли е ретрограден и всички взети сега решения, после отново ще трябва да бъдат преразгледани.

Наближава пълнолуние и лунно затъмнение в Козирог, което ще е в неделя, затова ще има големи промени в настроението, на повърхността ще излязат доста скривани преживявания и комплекси. Чувствителността ще е повишена, лесно може да се заблудите, ако се поддадете на емоциите.

След 16 ч до края на деня Луната е без курс. Това е време за усамотение, а не за активна работа и натоварване. Да се внимава каква информация постъпва в този интервал, защото може да е двусмислена, объркваща или грешна.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.07 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв