03 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта Луната вече преминава в Дева и постепенно ще ни завръща в делово темпо. Още от днес ще се появят импулси да започне деловата седмица, да се свърши нещо смислено и полезно.

Отговорностите, пряката ни работа и делови ангажименти ще започнат да се появяват от сутринта.

Ако ви дойде вдъхновение да си свършите някаква работа, която сте отлагали, ще останете приятно изненадани, колко бързо и лесно ще стане това.

Все още сме под хармоничното въздействие на Нептун, който ще ни помага да осъществим добри интуитивни връзки. Не пропускайте възможността да се занимавате с любими неща, а за творческите натури и днес ще е чудесно време за творческа работа.

Следобедните часове от 14 до 17.30 ч. очаквайте по-голяма динамика на текущите събития. Много бързо може да се разреши всеки един въпрос, бързо ще се появяват оригинални идеи и възможности за реализацията им.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв