03 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен и рано сутринта до 9 ч. ще създава напрегната емоционална обстановка, защото е в нехармоничен аспект със Слънцето.

Особено конфликтно ще бъдат настроени жените, трудно ще можете да овладеете техните недоволства и критики.

Хубавата част на деня започва след 10 ч., особено хармонични ще са следобедните часове след 15 ч. до края на деня.

Тогава ще има прилив на сили и положителен емоционален подем. Влошените взаимоотношения ще се подобрят. Всички житейски проблеми ще се виждат в много по-светли тонове, а и решенията ще идват по-бързо.

За тези от вас, които обичат да проследяват знаците на съдбата, препоръчвам да наблюдават каква информация постъпва в часовете от 9.42 до 12.30 ч. Много знакови събития ще има тогава, стига да може да ги разпознаете и да ги разчетете. Внимавайте и какво казвате в тези часове, премисляйте си думите.

В 11.39 ч. Марс преминава в Стрелец до 16 февруари. Това е време на голяма активност в бизнеса, особено с чужбина. Достатъчно сили и амбиция ще има в сферата на обучението, издателският и рекламния бизнес, юридическата сфера. Нараства енергията и самоувереността за действие.

За утре не правете сериозни планове, защото ни очаква продължителен период на Луна без курс.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв