03 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вече Луната е в Стрелец – веднага ще се усети по-голяма лекота и позитивност. Ако в дните на Скорпиона сте били застигнати от неприятни вести и преживявания, то днес вече постепенно ще се стабилизирате.

По-хармоничната част на деня е от сутринта до 13 ч., като все пак през целия ден трябва да се внимава в общуването.

Най-напрегнати и дразнещи ще бъде времето от 13 до 17 ч. Тогава дори и в добрите семейства и партньорства могат да възникнат напрежения, бъдете предпазливи.

Рано, рано  сутринта в 4.49 ч. е точният нехармоничен аспект на Меркурий с Юпитер. Внимавайте днес и утре да не изпаднете в прекомерен оптимизъм. Внимателно преценявайте съотношението между обективни възможности и лични дадености.

Плановете може да се окажат нереалистични, а общуването с началници, спонсори, преподаватели – ще бъде трудно и провокативно. Необходимо е вече да се настроите на друга честота на действие. Много по-предпазливо и обмислено да се действа.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.