03 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8.38 ч. Луната вече губи своите силни аспекти и до 19 ч. времето е крайно неефективно. Всичко сякаш е поставено на пауза. Колкото и да се стараете всичко да е качествено и правилно, все някакви пропуски ще има или накрая ще се окаже, че това което е направено не е нужно, не носи тази полза и удовлетвореност, на която сте се надявали.

Важно е днес да държите емоциите и взаимоотношенията под контрол, защото все още е активна опозицията на Марс с Нептун.

Може да се получат усложнения, неясни и двойнствени ситуации, особено във връзките с мъжете.

Да се внимава с употребата на алкохол, защото сега той ще действа двойно по-силно и разрушително за здравето.

Не си изяснявайте отношенията точно днес, защото нищо няма да постигнете.

Не са изключени проблеми с техника или с ВиК инсталации, проверете си имотите, особено тези, които са на дистанция.

Напомняне: На 3 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 4 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 4 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 4 септември и ще излезете от поста на 5 септември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08.38 ч. – 18.59 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел