03 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Скорпион и дава силен контраст на текущите събития. Дори и това, което до момента е можело да изчака, сега вече става спешно и крайно наложително да се свърши.

До 14 ч. тя е в опозиция на Уран и създава напрежение и нервозност.

Вечерта в 18.41 ч. Меркурий и Марс се срещат в 11-тия градус на Дева. Този аспект дава бързина, убедителност, острота на словото и раздразнителност. Внимавайте, защото се изразява и като конфликтност и нападателност. Бъдете умерени в доводи и изисквания, защото може да постигнете обратен ефект.

Днес и утре събитията ще са много ускорени, информацията бързо ще ни залива, общуването ще е динамично. Слънцето и Меркурий ще са в точен съвпад на 4 септември, затова всичко ще се развива бързо. Този аспект носи и силно нервно напрежение, прибързаност и суетливост. Добре е от него да се възползвате по най-добрият начин като се обучавате и усвоявате нещо ново.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 02.36 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв