03 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме позитивно новата седмица. Денят е ползотворен, особено ако се фокусирате повече в хармонизирането на отношенията. Днес се препоръчва да закрепите своите връзки и да намерите общ език дори и със своите опоненти.

До 10 ч. трябва да сте по-уравновесени, не допускайте чувството на неувереност и неудовлетвореност да ви обземе.

В часовете от 12-14 ч. емоциите ще са преобладаващи и ще се опитат да вземат превес. Не избързвайте с решения, не споделяйте веднага настроенията си, особено ако са негативни. Може за кратко да изпитате объркване и да не може да вземете решене – изчакайте, това състояние бързо ще премине.

Отложете ходенето до банки и големите разплащания, днес не харчете големи суми пари.

По-активната и ползотворна част на деня настъпва след 14 ч.

В 16 ч. имаме точен хармоничен аспект на Меркурий и Венера, който ще вдъхне чувство за оптимизъм и увереност, ще подпомогне активизирането на деловите отношения. Днес и утре е добро време за публични изяви, обсъждания, подготовка на преписки и документи.

За утре правете деловите си планове  едва за след 15 ч., защото от 9.38 до 15.05 ч. Луната ще е без курс.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ В АВАНС: На 1 и 3 септември са дните без богатство. Колкото по-малко пари харчите в тези дни, толкова по-добре. Не се препоръчва да  се дават големи суми, защото дълго време след това няма да може да възстановите баланса в доходите.  Спазвайте този съвет без фанатизъм, разбира се и без излишни притеснения. Спокойно може да си вършите ежедневните покупки и обичайни дейности.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!