03 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес вече всичко се ускорява, Меркурий започва постепенно да увеличава своята скорост в директното си движение. Животът тръгва в своя обичаен ритъм. Вече може да се започват нови проекти, да се сменя работа, да се пътува и пазарува.

Луната е в Козирог, аспектите за деня са хармонични, ще забележите лавина от нови ангажименти и обаждания след приключването на ретро на Меркурий.

За вторник си правете планове едва след 13.30 ч, защото до тогава Луната е без курс и времето е неефективно.

През месец октомври на мнозина ще им се прииска да сменят своя статус и да  променят работата си. Тези промени непременно трябва да се съгласуват с личната ви рождена карта.  С това много трябва да се внимава, защото подходящите дни за подобни дейности са съвсем ограничени! В никакъв случай не си променяйте работата и не започвайте нищо ново на 6, 10, 12, 15 и след 22 ри октомври. Защото наближава слънчево затъмнение на 25 октомври, а от 30 октомври започва ретрограден Марс, който е крайно противопоказен за смяна на работа и нови бизнес проекти.

Отбележете си отсега, че времето е неефективно на 4-ти от сутринта до 13.30 ч, на 6-ти от сутринта до 16 ч, и на 8-ми от 14 до 19 ч.

На 9-ти октомври в неделя, в 23.56 ч. очакваме пълнолуние в 17-тия градус на Овен, така че ни очаква една доста активна и наситена седмица.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.