03 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта до 11.39 ч. Луната все още ще бъде в Лъв, но е без курс. До тогава може да ви се осуетят плановете и да се наложи изцяло да ги промените. Настроението ще е променливо и до обяд.

След 11.39 ч. Луната вече навлиза в скромния и работлив знак Дева. За мнозина това ще бъде ден за обучение, грижа за дома и семейството или домашните любимци.

Добрата новина е, че поне всички тези ангажименти ще се изпълняват без особена съпротива и недоволство, а дори с желание и ентусиазъм.

В момента на небето се сформира хармоничен аспект на Меркурий с Юпитер, който ще благоприятства всякаква интелектуална работа и обучение. Днес и утре са хубави дни за това.

Вече Луната силно намалява, в сряда на 6 октомври очакваме новолуние във Везни. До тогава е отлично време да приключите със започнатите проекти и ангажименти. Сега в съчетание с ретроградния Меркурий и намаляващата Луна е чудесно време да почистите, подредите и да се освободите от ненужни вещи. Прегледайте си и книгите, задръжте най-ценните, които сте сигурни, че пак ще прочетете или ще правите справка с тях. Останалите, които вече са дали своето знание и енергия и които вече сте ги израснали и от отдавна сте преминали на друго енергийно ниво, непременно ги пуснете по пътя. Дайте ги на някой, продайте ги, оставете ги в обществени читални за обмен. Веднага ще почувствате обновление и лекота.

Вечерта е важна, защото ще може да разберете кое е истинно и кое не. Както в предложения и отношения, така и във вътрешния ви свят и собствените ви мисли.

Особено важни в това отношение ще са вечерните часове от 18 до 20 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.44 ч. – 11.39 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел