03 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни силен и производителен ден. Може смело да си направите планове, ще успеете да свършите всичко, ако преодолеете страхове и задръжки.

Луната е в Стрелец и до края на деня е в хармонични аспекти.

Две важни астрологични събития стават днес: Плутон тръгва в директна посока, като днес е в стационарно-директна позиция – пригответе се на повърхността да излязат дълбоко потискани истини и желания, събития, за които дори не сте и предполагали.

Най-сетне ще могат да се задвижат мощни процеси на обновление и символично прераждане. Това не всякога става бързо и хармонично, първоначално някои промени може да ви донесат дискомфорт. Стойте далеч от страха и не го допускайте.

Второто събитие е преминаването на Меркурий в Скорпион, където той ще се задържи много дълго, чак до 9 декември. Това е така, защото от 31 октомври до 20 ноември Меркурий ще е в ретроградно движение по знака на Скорпион.

Докато Меркурий е в Скорпион словото става много силно, аналитично, но и осъдително и саркастично, вниманието се изостря, настава подходящо време за изследване, обучения и научна работа.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!