03 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни силен и производителен ден. Може смело да си направите планове, ще успеете да свършите всичко, ако преодолеете страхове и задръжки.

Луната е в Стрелец и до края на деня е в хармонични аспекти.

Две важни астрологични събития стават днес: Плутон тръгва в директна посока, като днес е в стационарно-директна позиция – пригответе се на повърхността да излязат дълбоко потискани истини и желания, събития, за които дори не сте и предполагали.

Най-сетне ще могат да се задвижат мощни процеси на обновление и символично прераждане. Това не всякога става бързо и хармонично, първоначално някои промени може да ви донесат дискомфорт. Стойте далеч от страха и не го допускайте.

Второто събитие е преминаването на Меркурий в Скорпион, където той ще се задържи много дълго, чак до 9 декември. Това е така, защото от 31 октомври до 20 ноември Меркурий ще е в ретроградно движение по знака на Скорпион.

Докато Меркурий е в Скорпион словото става много силно, аналитично, но и осъдително и саркастично, вниманието се изостря, настава подходящо време за изследване, обучения и научна работа.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв