03 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре Луната е в Риби и всеки ще почувства това много силно, защото се усилва емоционалния фон. Ще бъдете от нещо впечатлени, емоционално докоснати и трогнати. В дните на Риби винаги сме по-възприемчиви и състрадателни.

Тази чувствителност и емоционалност ще провокира и действия, които дълго време сте отлагали, а е било необходимо

Денят ще е с хубави аспекти. Може да си свършите заплануваните неща.

Слънцето и Луната са в точен хармоничен аспект в 16.01 ч., който ще ни окаже добра поддръжка в напиращите емоционални състояния. Нараства увереността, имунитета, жизнената сила.

Особено са важни часовете от 18 до 21 ч., когато редица събития, ще ни покажат бъдещите ходове, които ще трябва да се предприемат.

Вечерта е подходяща за среща с приятели и близки, за споделяне и търсене на съвет и още една гледна точка.

От днес вече трябва да се подхожда крайно предпазливо в приятелства, съдружия и любовни отношения. До 8-ми включително те ще бъдат особено непредвидими, крехки, може да настъпят неочаквани обрати. Запомнете, без никакви намеци, обиди и изясняване на отношенията до 11-ти ноември включително. Дори и да имате някакви наблюдения, съмнения и доказателства, не е сега момента за изясняването им.

 

Напомняне: На  4 ноември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 5 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 5 ноември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 5 ноември и ще излезете от поста на 6 ноември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

 

ВАЖНО!!!

От 30 октомври до 12 януари е ретрограден Марс. Прочетете повече за това ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.