03 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още във Везни, най-големи усилия ще трябва да се полага в общуването, както винаги, когато тя е в този знак. Вчера имаше напрегнати аспекти на Меркурий с Плутон и е възможно тонът да е загрубял, да са се усложнили отношенията.

Днес непременно потърсете повод да ги подобрите. Сега вече приключваме този лунен месец, днес е последен ден преди новолуние в Скорпион, което настъпва утре късно вечерта в 23.16 ч. Новолунието ще е напрегнато, то е в опозиция с Уран, затова очаквайте неочакваното. Ще се получат обрати, нови изисквания, необходимост от незабавна промяна.

Постарайте се днес да не започвате нови неща, а да завършвате вече започнатите.

Възможно е днес и утре да ви липсва енергия, да се чувствате тревожни, напрегнати и да имате усещането, че все нещо ви се изплъзва. Ако нямате достатъчно сили и ентусиазъм, не се тревожете, това е нормално явление преди и по време на новолуние.

Традиционно обърнете внимание на почистване, подреждане и хармонизиране на пространството. Непременно изхвърлете, изнесете или подарете вещите, които вече не използвате. Незабавно да изхвърлите предмети, които имат счупвания, пукнатини и драскотини. Те носят лош късмет, бедност и отнемат от енергията.

От днес вече може да се подготвяте за лунната диета, която е добре да се започне още от тази вечер след 17 ч и да се продължи до утре вечерта.

Повече за лунната диета прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел