03 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е последният ден на ретроградния Меркурий, който вечерта в 19.45 ч. вече ще тръгва в директна посока.

Трябва да се прояви особено търпение, защото сега той е стационарен, почти неподвижен и всички негови проявления ще са много силно изразени.

Тръгвайте по-рано за работа или училище, защото непредвидени забавяния и задръствания ще ви създават проблеми.

С техниката, колата, интернета и различни машини и инструменти също да се внимава, защото ще дават много дефекти или по не обясними причини няма да работят добре.

Постарайте се да се справите с цялата надвиснала работа, особено с тази, която е трябвало да се свърши в миналото.

Разбира се, че днес не се започва нищо ново и важно, защото няма да се развива добре.

От утре вече постепенно ще се успокояват нещата и поне няма да има постоянно забавяне и задържане на информация, а с техниката постепенно ще се успокоят нещата и вече и ремонтите ще бъдат малко по-качествени.

Казвам „малко“, защото все още Марс е ретрограден до 14 ноември и това също създава проблем  по ремонта на техниката. До тогава постоянно нещо ще дефектира, особено по автомобилите, проявете още малко търпение.

Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!