03 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме неделята с луна без курс до 13.21 ч. До този час трудно ще се спазват обещания и уговорки за срещи или съвместни дейности.

Не се разочаровайте, ако не ви се реализират плановете за сутринта или останете неудовлетворени от резултатите, това е нормално при такава позиция на Луната.

След като Луната навлезе във Водолей, ще се почувства веднага прилив на сили, енергия и ентусиазъм.

До 19.30 ч.  е много подходящо време за общуване с близки и приятели, за любими дейности и хармонизиране на връзките.

След този период отново настава напрегната обстановка и дори по съвсем невинни поводи може да се получат нервни изблици, недоразумения и конфликти.

Не се впускайте в дребнави житейски спорове, защото може неусетно да прераснат в по-големи противопоставяния.

Наближава много дразнещ и напрегнат аспект между Плутон и Марс, който ще е точен на 5 ноември. Той започва още отсега да дава своите влияния в личните и бизнес отношения.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  07.47 ч. – 13.21 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!