03 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Дева и ще ни фокусира вниманието към детайлната работа и преките ни задължения и отговорности. Подходящ ден да сложите в ред бита си, да се погрижите за здравето. В дните на Девата добре се отразяват всякакви козметични процедури и здравословни режими, диети.

От сутринта до 11 ч. не избързвайте с  преценки и решения, концентрацията ще е слаба.

Гледайте да не затънете в подробности и дребнавости. Постарайте се да си поставите по-малко задачи, за да постигнете ефект и удовлетворение.

По-успешни и удовлетворителни са следобедните часове след 14 ч. до края на деня.

Напомняне: На 3 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  4 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  4 ноември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта    4 ноември   и ще излезете от поста на   5 ноември  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!