03 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ! Днес отбелязваме освобождението на България от Османско владичество и началото на създаване и укрепване на Третата българска държава след 1878 г.

Макар и почивен ден ще забележите голямо раздвижване и активизиране на много разнообразни теми през деня. Настроенията постоянно ще се сменят, темите – също. Много от позабравените задължения и обещания сега ще излязат на дневен ред. Съветът е да не отлагате нищо, което можете още днес да свършите.

Щом забележите подобно съчетание от енергии, това означава, че Луната вече е навлязла в Скорпион.

Често ще възникват гневни изблици, от малки нехармонични събития или несправедливости може да се разгневите. Не бързайте да нападате и да обвинявате. Избягвайте разгорещените спорове и противопоставяне на идеи, защото това много ще ви изтощи.
По-хармоничните часове са до 11 ч. сутринта и след 16 ч.

Конфликтната част е от 11 до 16 ч., когато може бързо да изгубите силите си, ако се оставите да ви въвлекат в негативни теми и събития. Гледайте да не се натоварвате в тези часове, повече си почивайте. Внимателно шофирайте.

Добрата новина е, че след 16 ч. настроението ще се стабилизира, оптимизма се завръща и това, което днес се е усложнило, утре вече няма да бъде проблем.

Вечерта ще е по-спокойна и хармонична и дори наситена с приятни изненади и интересни предложения, в които непременно трябва да се вслушате.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв