03 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Честит празник на възкресението на българската държава!

Продължава благоприятната тенденция на общуване, движение на чист въздух и открити пространства, четене и обучение, които бяха активни и вчера.

Луната все още е в Близнаци, но от сутринта до 10.30 ч. ще е в напрегнат аспект с Нептун, повишава се чувствителността, преценката е трудна, хората стават по-обидчиви и капризни.

Венера и Сатурн са в точен напрегнат аспект в 18.45 ч. Отношенията, особено в любовен план може да временно да се вложат, да се „замразят“, този аспект ни прави много обидчиви, човек се чувства самотен, изоставен, пренебрегнат. Особено жените, не са в добра форма, защото може да се появят и някои здравословни неразположения. Важно е да не се задълбава в тези настроения, защото след 1-2 дни всичко ще премине благополучно.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!