03 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В този ден енергиите ще са малко по тежки и напрегнати, защото Слънцето е в нехармоничен аспект със Сатурн в 13.02 ч.

Съществува голяма вероятност повечето неща днес, да ни се струват трудни, тежки, непреодолими и ограничителни. В такива моменти трябва да си напомняте, че това е само временно състояние.

Пазете се от песимистични хора и настроения. Не поемайте днес нови задължения и отговорности, защото те дълго ще ви тежат и трудно ще се справяте с тях.

Днес по-трудно ще се говори с възрастни и авторитетни хора, с началници и партньори по бизнес. Не обсъждайте и сделки и бъдещи проекти, защото трудно ще се споразумеете, а и енергията ще е доста ниска, ще липсва желание и ентусиазъм. Особено след 12 ч. не правете грешката да провокирате разговори, анализи и обяснения. Оставете изясненията за утре, когато вече Меркурий ще е преминал в Близнаци, знак който винаги ни носи бърза и лесна комуникация.

Меркурий и Юпитер също ще са в напрегнат аспект днес, трудно ще се учи, общуването ще е напрегнато и проблематично, може да възникнат недоразумения. Концентрацията ще убягва, може да се натъкнете на невярна и силно преувеличена информация. Вероятни са и трудни отношения между братя и сестри. Не преговаряйте, не търсете нови оферти, няма да получите добър резултат.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв