03 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Добрата новина днес е, че имаме хармоничен аспект между Слънцето и Луната, който през цялата неделя ще поддържа тонуса ни на добро ниво. Жизнената енергия нараства, психиката се стабилизира, а всички проблеми ще изглеждат решими.

Отличен ден да продължите със здравословните грижи към себе си и семейството. Да се обучавате и преговаряте.

Луната все още е в Дева  приложените процедури и манипулации, в това число и козметични, правилното хранене и спортуване, ще дадат бързи и трайни резултати.

Ако в предходните дни сте имали обтегнати отношения, то днес до обяд може да подобрите тона на общуване.

След 15 ч. до края на деня да се внимава в новите връзки и любовни отношения, защото може да се подведете или да попаднете в двойствени ситуации.

Днес и утре много трудно ще може да разгадаете своите чувства, както и чувствата на околните. Не избързвайте с решенията и признаването на чувства днес и утре. Не стартирайте нови отношения.

Напомняне: На 3 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  4 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   4 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   4 май  и ще излезете от поста на    5 май    след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв