03 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ура, днес вече приключваме с ретроградния Меркурий. В 10.58 ч. той вече се „обръща“ в директна посока. Само не избързвайте с новите проекти и начинания, оставете ги най-добре от 6 юни нататък. Точно днес Меркурий е стационарно/директен, което означава, че ще усетим всичките му прояви накуп, задръстване по пътищата и трудно придвижване, проблем с техниката, забавяне на информация. Бъдете много внимателни днес, още съвсем малко търпение трябва.

А за тези, които вече нямат търпение тази ретроградност да приключи, съветът е да проявят търпение до 6 юни.

Не избързвайте още от 4 юни да действате, защото тогава скоростта на планетата е твърде бавна и все още няма да е така комфортно за предприемане на нови неща. Но още по-голямата причина е, че точно на 4 юни е стационарен Сатурн, който през следващите месеци и той ще бъде ретрограден. Сатурн забавя нещата и дава изпитания, когато е стационарен.

Не се притеснявайте за неговата ретроградност, той е социална планета и не дава чак такива проявления и „поражения“ както ретроградния Меркурий, чиято ретроградност е доста видима с малките неразбории, които се случват в житейски план.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС18:16 ч. – 21:00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.