03 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Кратка е деловата част от деня, времето ще е ефективно само до 14 ч. До тогава се постарайте да приключите с по-важните и спешни неща.

От сутринта до 11 ч. ще се наложи малко повече да се фокусирате особено ако се борави с пари, цифри и документи.

Вечерта в 22.05 ч. Слънцето и Сатурн сключват точен хармоничен аспект, който ще ни направи по-амбициозни, целенасочени, организирани, фокусирани. Той ще ни бъде в помощ заедно с ретроградния Меркурий, защото ще може да се справим с работата, която традиционни ни затрупва в такива периоди. Добро време най-сетне да се напише, научи, усвои или довърши това, което дълго сте отлагали.

Този аспект ще е в сила до 7 юни и това ще ни бъде в голяма помощ, защото успоредно с това ще има други влияния, които ще ни разсейват и объркват. Особено да се внимава на тази тема на 4 и 5 юни, пазете се от манипулации и лъжи и в никакъв случай не вземайте важни решения.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.11 ч. – 21.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв