03 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Неделя е важен ден, защото ще ни покаже до каква степен се справяме с гнева, емоциите и общуването. Обърнете внимание, че има интервал на неефективност от 13 до 15.30 ч., когато не трябва да вършите важни неща и не трябва да водите разговори, понеже няма да постигнете резултати.

Първата половина на деня от сутринта до 13 ч. е много важна за отношенията. Ако в предходните дни сте имали проблеми и усложнения, сега е добре да положите усилия да ги разрешите.

Все още да се внимава да не навлизате в двойнствени връзки и отношения. Бъдете предпазливи и внимателно анализирайте текущата ситуация, за да не попаднете в плен на своите фантазии. Може да се окаже, че очакванията ви са напълно нереалистични.

Избягвайте състоянията на самосъжаление, самообвиненията и припомнянето на болезнени ситуации от миналото може да ви доведе до депресивно състояние.

Ако вече сте попаднали в подобно настроение, непременно предприемете сериозни мерки. Като упражнения, разходки или духовни практики, както и четене на подходяща литература както психологическа, така и художествена, ще ви помогнат за бързото преодоляване.

След 15.30 ч. Луната вече навлиза в Дева и до края на деня настроението се стабилизира. Мисленето и дейностите имат по-практична и реалистична насоченост.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.59 ч. – 15.32 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.