03 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме деня с Луна без курс от сутринта до 15.29 ч. До този час се постарайте да сте в уединение, не започвайте работа, която изисква концентрация, да се избягва и работата с машини и инструменти. Ако ви се налага да шофирате бъдете крайно внимателни и предпазливи.

В този интервал на Луна без курс е чудесно време да си направите анализ и да осмислите събитията от изминалите дни. Днес също ще има напрежения, защото утре рано сутринта очакваме напрегнат точен аспект между Марс и Уран.

Той може да сработи на различни нива, зависи от личния ви хороскоп. Най- напред може да се прояви като напрегнати взаимоотношения, разриви, скандали и раздели.

В тези дни може да си направите самостоятелно тест, дали всъщност имате изобщо в картата си аспекти между Марс, Сатурн и Уран. Ако в тези дни сте относително спокойни, без особени събития и напрежения – поздравления, вие нямате такива аспекти.

Ако събитията са започнали напрегнато, но са завършили с благополучен край – това означава, че в картата си имате хармонични аспекти.

Ако събитията са започнали напрегнато и накрая са завършили още по-напрегнато, това означава, че имате в картата си напрегнати аспекти между цитираните планети.

В случай, че сте от последните два варианта, то приемете философски събитията, защото при такива аспекти човек натрупва опит и става по-силен и адаптивен.

След 15.30 ч. Луната навлиза в Телец, слага акцент върху дома и сигурността. Безпокойството и напрежението започват постепенно да спадат. Постарайте се да не проявявате излишна упоритост във взаимоотношенията. Обърнете внимание на дома, хубавата храна и уютните и добронамерени отношения. Постепенно натрупаните недоразумения и конфликти ще започнат да се успокояват.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.15 ч. – 15.29 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел